Yoga og Mindfulness

YOGA OG MINDFULNESS

Onsdag d. 16. – søndag d. 20. oktober 2019

OBS: Vi afholder desuden YOGA OG MINDFULNESS i uge 24 (10. – 14. juni) og i uge 31 (29. juli – 4. august)

Yoga og mindfulness-kurserne er for dig, der har lyst til at arbejde med indre fordybelse og ydre kontakt gennem yoga, mindfulness og nærværstræning. Kurserne har fokus på krop, åndedræt og bevidsthed samt det at være i god og autentisk kontakt både med sig selv og andre. Vi tager afsæt i blidere former for yoga. Kurset er åbent for alle uanset erfaring. Er du nybegynder udi yoga, vil du på kurset få lagt et sikkert fundament for en fortsat udøvelse af yoga-praksis. Har du allerede erfaring med yoga, får du mulighed for at få forfinet og styrket din praksis yderligere.

I ugens løb vil du nyde godt af Brandbjergs skønne omgivelser i både park og skov, du vil blive forkælet af Brandbjergs grønne kreative køkken og inspireres af morgensamlinger og foredrag.

Lige så snart programmet er klar bliver det lagt på hjemmesiden. Følg med her på siden for at se det fulde program når det er klar

Underviserne

Yogalærer Tinna Maria Brinch Sørensen
Tinna Maria er 37 år og ejer af ‘Personlig Ro’ hvor yoga og meditation er omdrejningspunktet for sundhed og velvære. Tinna Maria bor med sin mand og 3 børn på en landejendom mellem Give og Billund. Yoga har været en stor og vigtig del af Tinna Maria’s liv i snart 15 år, og er uddannet fra ‘YOGAinsideOUT’ i Silkeborg. Desuden er hun Meditations-Instruktør, Detox-Mentor, Selvsabotage-Coach og Kost-Pilot. Tinna Maria’s undervisning er en blanding af Hatha, Yin og Restorativ yoga. Det primære fokus er på vejrtrækning, pauser og god tid i stillingerne. Derudover tænkes der over vigtigheden af at skabe balance i krop og sind gennem styrke- og flowøvelser. 
www.filiyoga.dk

Mindfulnesslærer Louise Crandal
Louise har været tilknyttet Brandbjerg Højskole siden 2014 som underviser i mindfulness og på hovedfaget Kompas. Hun er cand.mag. i Journalistik og Filosofi og Videnskabsteori samt dobbelt verdensmester i paragliding. Hun har mediteret dagligt de sidste 12 år og beskæftiget sig intensivt med bevidsthed, meditation, eksistens og natur. Louise er tilknyttet Vækstcenteret i Nørre Snede, hvor hun har deltaget i meditationstræning hos Jes Bertelsen siden 2006. Louises undervisning er baseret på en model hun kalder: rolig-venlig-klar som i korte træk går ud på: at sænke stressniveauet og få ro på, at finde frem til en mere venlig og forstående tilgang både til sig selv og andre og at få større klarhed over hvad der foregår i krop og sind.

Kursusleder og foredragsholder Morten Lund
Morten Lund har arbejdet i mere end 20 år med at skabe positive fællesskaber, der fremmer trivsel og læring. Morten er kursusleder på Brandbjerg Højskole og holder påvores Yoga og Mindfulnesskurser foredraget Positive Fællesskaber’. Positive fællesskaber løfter os, giver os lyst til at leve livet og får os til at trives som mennesker. Men hvad kendetegner positive fællesskaber?  Med mere end 20 år i højskoleverdenen og med input fra den positive psykologi giver Morten Lund et bud på, hvad der skaber de positive fællesskaber set ud fra både en praktisk højskoleerfaring og et forskningsmæssigt synspunkt. Foredraget fortæller igennem forskningens øjne, tankevækkende historier fra virkeligheden i skole og erhvervsliv, samt sjove øvelser, der involverer deltagerne i, hvordan vi hver især kan være med til at skabe positive fællesskaber i vores hverdag.

Kursusperiode og pris
5 dages kursus
Dobbeltværelse*: kr. 4.250 ,-
Tillæg for enkeltværelse*:  kr. 600 ,-

Kurset foregår i dagene
Onsdag d. 16. – søndag d. 20. oktober 2019

Indkvartering
Du bliver indkvarteret i enten dobbelt eller enkeltværelse, alt efter ønske. Alle værelser har eget toilet og bad. Deltager du sammen med andre kursister og ønsker værelse sammen med eller ved siden af, skal dette oplyses til skolen inden ankomst.

Bestil brochure til Lange Kurser
window.$zopim||(function(d,s){var z=$zopim=function(c){z._.push(c)},$=z.s= d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0];z.set=function(o){z.set. _.push(o)};z._=[];z.set._=[];$.async=!0;$.setAttribute("charset","utf-8"); $.src="//v2.zopim.com/?xIzCQPWMPryOA6s2YiYESTdiytPc2IUO";z.t=+new Date;$. type="text/javascript";e.parentNode.insertBefore($,e)})(document,"script");
X