Rovfugleshow til Naturens Dag på Brandbjerg Højskole

Vældige vingeslag over Naturens Dag

Lyden af de kæmpemæssige rovfugle, der suste tæt hen over hovederne på de hundredvis af gæster, var ikke til at tage fejl. Rovfugleshowet i parken på Brandbjerg Højskole var blot en af et utal af aktiviteter til Naturens Dag, de besøgende kunne glæde sig over.

Sol og glødende snobrødspinde

Arrangørerne havde formentlig haft deres bange anelser op til dagen, hvor vejrudsigten meldte om regn, regn og atter regn. Men vejrguderne ville det anderledes. De pustede skyerne bort og skubbede en skinnede sol frem på himmelen. Og tak for det, fornemmede man især ved bålpladsen, hvor familierne svingede snobrødspinde hen over de glødende kål, mens hyggesnakken gik og børnene lavede akrobatik i græsset.

En tur i trækronerne

Dybest nede ad skovstien havde de mest vovemodige gæster spændt klatreselerne om livet, og var taget 18 meter op i trækronerne. De fleste huskede at kigge ned – bare lige for at mærke højderusen og for at smile til familien, der stod skudklare med telefonerne.

Revet med af smagen af stemning

I hjertet af parken bød boderne på alt fra hvidløgsrøgede spegepølser og honning til kolde specialøl og hvidvin til sommersolen. Det var svært ikke at blive revet med at stemningen, hvorfor mange også tog en pause fra bueskydning, dans i det fri og æblemostning ved de opstillede bord-bænkesæt lige foran boden med de grillede pølser. Naturens Dag var i sandhed et væld af spiselige aktiviteter, der faldt i familiernes smag.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *