Vigtige dokumenter

Værdigrundlag, vedtægter og årsplan

Skolens aktiviteter hviler på en overbevisning om, at eleverne gennem opholdet kan udvikle deres ansvarsfølelse, selvstændighed og virkelyst samt erhverve indsigt og forståelse til at møde fremtidige udfordringer i såvel privatliv som arbejds- og samfundsliv.

Værdigrundlaget

1: Vort arbejde bygger på den antagelse, at mennesket er et sammensat individ, en kombination af ånd og natur dvs. af frihed og nødvendighed.
2: Vort arbejde bygger endvidere på den opfattelse, at højskolen lever i et spændingsfelt mellem tradition og fornyelse, mellem det klassiske og det moderne. Det er derfor af afgørende betydning, at vi forholder os levende til tidens tendenser.

3. Yderligere tror vi på, at mangfoldighed og forskellighed er en styrke – nationalt, globalt såvel som fagligt, politisk og menneskeligt.

4. Vi arbejder ud fra en tanke om bæredygtighed og økologi og ønsker derfor at påtage os et økologisk ansvar.

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.