Smag eller udtryk?

Lisbeth  Tolstrup
Workshop 2

Er strikning i Danmark underlagt nogle særlige normer for god smag? Og kan god smag stå i vejen for at ville arbejde med udtryk? Kan vi som pæne ”hånddamer” gøre op med opfattelsen af god smag og giver det mening at gøre det?

Denne workshop er et eksperiment – baseret på at afsøge grænsen for grimhed. Vi vil udfordre vores indlærte regler for god smag og arbejde med ting, vi ikke synes om. Fx ”grimme garner”, uhyggelige figurer (kranier, edderkopper e.a. i legestørrelse) og provokerende kombinationer af garn og masker. Små bøtter farve til bemaling af småting.

Materialer – medbringes af deltagerne:
Ca. 300 gram af materialer, garner, stof eller snor, vi normalt ikke ville vælge til vores håndarbejde. Et udvalg af strikkepinde, hæklenåle, sy- og knappenåle. Gerne et par lange nåle (fx fra sadelmager-faget eller bastnåle med spids).

Materialer – medbringes af instruktøren:
Inspirationsmateriale og arbejdsark (u.b.). Hvide ark papir til neutral arbejdsflade. Supplerende garner, stoffer e.a. – pris efter forbrug.

© Copyright - Brandbjerg Højskole
Bestil brochure til Lange Kurser
window.$zopim||(function(d,s){var z=$zopim=function(c){z._.push(c)},$=z.s= d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0];z.set=function(o){z.set. _.push(o)};z._=[];z.set._=[];$.async=!0;$.setAttribute("charset","utf-8"); $.src="//v2.zopim.com/?xIzCQPWMPryOA6s2YiYESTdiytPc2IUO";z.t=+new Date;$. type="text/javascript";e.parentNode.insertBefore($,e)})(document,"script");
X