Du store maske…

Lisbeth  Tolstrup
Workshop 1

Forestil jer, at vi lægger en kæmpestor lup hen over en strikket flade. Her ligger maskerne og slanger sig i tydelige forløb, og vi kan nyde udsigten til et særligt bakket landskab med dale og tinder, vegetation og kulørte farveklatter af vand, solglimt og blomster i eksotiske farver. Et lille felt søges ud, forstørres op, og pludselig sidder vi med et billede eller en struktur, der kan fremhæves og forstærkes til sit eget særlige udtryk.

Og så er der ellers frit spil for fantasien, maskerne og de supplerende tekstile teknikker.

Materialer – medbringes af deltagerne:
Garnrester i forskellige kvaliteter. Lidt pladevat eller forfilt egnet til at skabe en quiltet effekt. Et beskedent udvalg af strikkepinde, hæklenåle, sy- og broderinåle med og uden spids samt knappenåle. En neutral plade eller lille opslagstavle (max A3-format) der kan arbejdes frit på.

Materialer – medbringes af instruktøren:
Inspirationsmateriale i form af strikkede flader og arbejdsark (u.b.). Supplerende underlag til gennemsyning, garner, perler, bånd og andet dekorationsmateriale – pris efter forbrug.

© Copyright - Brandbjerg Højskole
Bestil brochure til Lange Kurser
window.$zopim||(function(d,s){var z=$zopim=function(c){z._.push(c)},$=z.s= d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0];z.set=function(o){z.set. _.push(o)};z._=[];z.set._=[];$.async=!0;$.setAttribute("charset","utf-8"); $.src="//v2.zopim.com/?xIzCQPWMPryOA6s2YiYESTdiytPc2IUO";z.t=+new Date;$. type="text/javascript";e.parentNode.insertBefore($,e)})(document,"script");
X