Uden for nummer?

Ruth Sørensen
Workshop 1

Workshoppen handler om tilpasning af strikkeopskrift til egne mål.

Er du ikke en standard størrelse, som passer til de mål, som står i opskriften, eller har du bare lyst til at lave lidt om?

Måske vil du strikke ærmerne længere, måske har du forelsket dig i en sweateropskrift, men kunne bedre forestille dig den som cardigan med knapper.

Der kan være rigtig mange grunde til at tilpasse en opskrift. På workshoppen vil Ruth komme med retningslinjer og ideer til at ændre en opskrift, så den passer netop dig og dine ønsker.

Hvis du har en opskrift i tankerne, som du kan tænke dig at arbejde med, er du velkommen til at tage den med (men du kan sagtens deltage uden opskrift).  Desuden får du brug for målebånd, tegneredskaber, lommeregner (telefon).

© Copyright - Brandbjerg Højskole
Bestil brochure til Lange Kurser
window.$zopim||(function(d,s){var z=$zopim=function(c){z._.push(c)},$=z.s= d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0];z.set=function(o){z.set. _.push(o)};z._=[];z.set._=[];$.async=!0;$.setAttribute("charset","utf-8"); $.src="//v2.zopim.com/?xIzCQPWMPryOA6s2YiYESTdiytPc2IUO";z.t=+new Date;$. type="text/javascript";e.parentNode.insertBefore($,e)})(document,"script");
X