Væg hækling // væg-ophæng.

Randi Samsonsen (Færøerne)
Kursus 1
Varighed: 6 timer

Til denne workshop, vil I komme til at bruge mindst tre forskellige hæklestrukturer for at kunne hækle et lille vægophæng. Der vil blive præsenteret forskellige muligheder, hvor vi hovedsagelig vil have fokus på kontrast i strukturernes muligheder indenfor hækling.

Randi Samsonsen medbringer rundstokke i en længde på 20 cm, som vil koste 5 kr stykket. Dette er til at bruge til montering af vægophænget. Randi Samsonsen har hæklenåle med til at låne ud.

Materialer, som kursister skal medbringe: Kursisterne medbringer hæklenåle, gerne to forskellige størrelser, gerne ikke lavere en str. 5, men ellers er der intet loft. De må gerne gøre brug af forskellige rester. Der er tale om omkring 100-200 gr tilsammen (alt efter hvor stort ophæng man vil have) (Jo tykkere hæklenål, jo mere garn.) Alle kvaliteter er gode at bruge. Farver efter eget valg.

© Copyright - Brandbjerg Højskole
Bestil brochure til Lange Kurser
window.$zopim||(function(d,s){var z=$zopim=function(c){z._.push(c)},$=z.s= d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0];z.set=function(o){z.set. _.push(o)};z._=[];z.set._=[];$.async=!0;$.setAttribute("charset","utf-8"); $.src="//v2.zopim.com/?xIzCQPWMPryOA6s2YiYESTdiytPc2IUO";z.t=+new Date;$. type="text/javascript";e.parentNode.insertBefore($,e)})(document,"script");
X