Vandretur med naturvejleder

En skøn vandretur ad Grejdsdalsstien. Den fredede Grejsdal har et enestående idyllisk landskab og et rigt fugleliv. Grejsdalen er Danmarks dybeste dal – en kilometerlang sænkning med 50-70 meter høje, skovklædte skrænter, som ligger syd for højskolen i Brandbjerg Sønderskov og strækker sig ind til Vejle fjord.

Området regnes for et af de smukkeste steder i Danmark. Her er stejle skrænter, en rislende bæk og spændende planter, svampe og insekter, som kun findes på steder, hvor naturen selv har fået lov til at bestemme.

Vi vandrer ca. 5 kilometer. Turen tager ca. 2,5 timer. Ruten er kuperet, men der vandres ad sti. Medbring gerne praktiske sko, en drikkedunk, en lille rygsæk, solcreme og solhat. 

© Copyright - Brandbjerg Højskole
Bestil brochure til Lange Kurser
window.$zopim||(function(d,s){var z=$zopim=function(c){z._.push(c)},$=z.s= d.createElement(s),e=d.getElementsByTagName(s)[0];z.set=function(o){z.set. _.push(o)};z._=[];z.set._=[];$.async=!0;$.setAttribute("charset","utf-8"); $.src="//v2.zopim.com/?xIzCQPWMPryOA6s2YiYESTdiytPc2IUO";z.t=+new Date;$. type="text/javascript";e.parentNode.insertBefore($,e)})(document,"script");
X