Yogakursus

Mandag d. 12. – fredag d. 16. oktober 2020 (uge 42)
Yoga og mindfulnesskurserne er for dig, der har lyst til arbejde med indre fordybelse og kropsligt velbefindende. 

TILMELD DIG HER

Yoga og mindfulnesskurserne er for dig, der har lyst til arbejde med indre fordybelse og kropsligt velbefindende. Riv 5 dage ud af kalenderen til fokus på krop og bevidsthed samt det at være i god og autentisk kontakt med dig selv og andre.

Alle kan deltage uanset erfaring. Er du begynder udi yoga, vil du på kurset få lagt et sikkert fundament for en fortsat udøvelse af yogapraksis – har du allerede erfaring med yoga, får du hjælp til yderligere at forfine og styrke din yoga.

På kurset vil du dyrke Hatha yoga og møde blidere former som Yin yoga og Restorativ Yoga. Undervisningen vil tage udgangspunkt i dit niveau og være tilpasset din kropstype og kunnen.

I mindfulnessundervisningen lægger underviserne stor vægt på den anvendelige hverdagsnære vinkel på mindfulness. Vores erfarne mindfulnessundervisere ved fra egen praksis, at det at være mindful og til stede i øjeblikket med ro i sindet gør en kæmpeforskel i hverdagen. På kurset vil du få konkrete teknikker og forståelse for, hvordan du kan være mere nærværende og i kontakt med dig selv og andre i din dagligdag.

Der vil løbende blive trukket paralleller mellem mindfulness- og yogamodulerne.

I ugens løb vil du blive forkælet af Brandbjergs grønne, kreative køkken og inspireres af tankevækkende morgensamlinger og foredrag.

Rammerne for kurset er Brandbjergs Friis og Moltke arkitekttegnede skole fra 60’erne og Brandbjerg Herregård, som oprindeligt er fra 1500 tallet. Undervejs i kurset vil du komme ud i de skønne omgivelser i den smukke herregårdspark og det bagvedliggende Grejsdalen, der udover at være Danmarks dybeste dal af mange regnes for at være et af Danmarks smukkeste naturområder. Et perfekt sted til ro og nærvær i naturen.

Fælles for alle, du møder på Brandbjerg, er, at de brænder for det, de laver, så glæd dig til at mærke den positive og hjertelige Brandbjerg- ånd.

Medvirkende:

Yogalærer Tinna Maria Brinch Sørensen: Tinna Maria er 37 år og ejer af ‘Personlig Ro’, hvor yoga og meditation er omdrejningspunktet for sundhed og velvære. Yoga har været en stor og vigtig del af Tinna Marias liv i 15 år. Hun er uddannet yogalærer fra ‘YOGAinsideOUT’ i Silkeborg, og hendes yogaundervisning er en blanding af Hatha, Yin og Restorativ yoga med det primære fokus på vejrtrækning, pauser og god tid i stillingerne. Dertil kommer fokus på vigtigheden af at skabe balance i krop og sind gennem styrke- og flowøvelser. Tinna Maria er desuden uddannet meditation- og mindfulnessinstruktør hos Henning Daverne, Detox-Mentor, Selvsabotage-Coach og Kost-Pilot. Til daglig bor hun sammen med sin mand, Claus og 3 børn på en landejendom mellem Give og Billund. Se mere om Tinna Maria på: www.personligro.dk

Mindfulnesslærer Louise Crandal
Louise har været tilknyttet Brandbjerg Højskole siden 2014 som underviser i mindfulness. Hun har mediteret dagligt de sidste 12 år og beskæftiget sig intensivt med bevidsthed, meditation, eksistens og natur. Louise er tilknyttet Vækstcenteret i Nørre Snede, hvor hun har deltaget i meditationstræning hos Jes Bertelsen siden 2006. 
Louises undervisning er baseret på en model, hun kalder: Rolig-venlig-klar, som i korte træk går ud på: At sænke stressniveauet og få ro på, at finde frem til en mere venlig og forstående tilgang både til sig selv og andre og at få større klarhed over, hvad der foregår i krop og sind.  
Louise er uddannet cand.mag. i journalistik, filosofi og videnskabsteori. Hun er dobbelt verdensmester i paragliding og har flere gange beskrevet sin passion for at paraglide med sin ørn, Cossack, på tv, i radio og aviser.
 Prisen inkluderer:

· 4 overnatninger i delt dobbeltværelse
· Fuldpension inkl.  festmiddag
· Kaffe/te og vand
· Øl, sodavand og vin kan tilkøbes.

Undervisning:
· Yoga
· Mindfulness
· Sang og Yoga
· Dans og Yoga

Foredrag:
TBA

Andre oplevelser:
· Morgensamlinger
· Terningefortællinger
· Mindfuld udflugt i                                    herregårdslandskabet

KURSUSPROGRAM

Program kommer snarest 

Kursusperioder og priser

5 dages kursus
Dobbeltværelse*: kr. 4.350 ,-
Tillæg for enkeltværelse*:  kr. 700 ,-

Kurset foregår i dagene
Mandag d. 12. – fredag d. 16. oktober 2020 (uge 42)

Indkvartering

Du bliver indkvarteret i enten dobbelt eller enkeltværelse, alt efter ønske. Alle værelser har eget toilet og bad. Deltager du sammen med andre kursister og ønsker værelse sammen med eller ved siden af, skal dette oplyses til skolen inden ankomst.

Transport

Kommer man med offentlig transport kan der bestilles flextaxa fra Vejle station til og fra højskolen. Læs mere her:
Sydtrafik Flextrafik

BRANDBJERG HØJSKOLE

Brandbjergvej 12
7300 Jelling
Telefon(+45) 75 87 15 00
E-mail: bh@brandbjerg.dk
Mandag til Fredag: 9.00 til 15.00

Brandbjerg er en del af HØJSKOLERNE

Search
Generic filters
Exact matches only

Bestil brochure eller rundvisning om lange kurser

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

OM BRANDBJERG HØJSKOLE

Bliv del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab for livet: Kom med os ud i Danmarks smukkeste natur, der omkranser højskolen ved Vejle og rejs med på studietur og oplev verden. Hvad drømmer du om? Tag første skridt på Brandbjerg Højskole i Jylland.